Vi er stolt forhandler av Maurice Lacroix.

I gjennom århundrene har Sveits, til anerkjennelse av den innovative ånden og perfeksjonismen til sine urmakere, oppnåd eneståenede resultater. Maurice Lacroix er forpliktet til å opprettholde denne tradisjonen og høy standard på urene. I mer enn 40 år har Maurice Lacroix-klokker blitt produsert i selskapets egne toppmoderne verksteder i Saignelegier. Her er alle faktorer som er kritiske for den vellykkede produksjonen av flotte klokker med høy oppfattet verdi konvergerende: dyktig håndverk, industriell espertise, teknologisk evne, og ikke minst en god kvalitetsfølelse.

Aikon

Dette er en serie som har tatt verden med storm, med sitt fine design og sveitsiske urverk. Her er det kvalitet i hvert eneste ledd.

Se alle modeller

Pontos

I løpet av det siste har PONTOS samlingen utviklet seg, kontinuerlig forbedret og blitt utvilsomt et symbolsk på Maurice Lacroix-utvalg..

Se alle modeller

Fiaba

Fiaba, en maurice lacroix-samling med det italienske navn som betyr eventyr, Fiaba serien tilbyr faktisk en fortryllende visjon om dagens trendkvinner. komplett med den stadig nyttige datofunksjonen, og dette moderne uret setter en moderne standard for det feminine og det elegante.

Se alle modeller

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse