Vi er stolt forhandler av Garmin.

Garmin sine smarte klokker er robuste med et sofistikert design. Dette er en klokke man kan bruke på jobb med lenke og med et raskt bytte kan man sette på gummirem og løpe hjem. Klokkene har innebygd pulsmåler på baksiden samt mange andre nyttige funksjoner. Trykk inn på produktet for å finne ut mer om akkurat den modellen du liker.

 

Garmin MARQ

MARQ Collection er utviklet for de som ønsker livsstilen vi har redefinert gjennom flere tiår med innovativ nyskaping. Denne serien med moderne toolwatches er vår hyllest til alt de oppnår. Prosessen med å lage disse moderne klokkene er unik, med bruk av optisk binding og justering samt testing av vanntrykk, varme, støt og slitasje. Resultatet er en utfordrende materiell utforming som løfter Garmins velkjente omdømme for kvalitet til neste nivå.

Se alle modeller

Garmin Fenix 7

Utfør alle mulige sports- eller utendørsaktiviteter med den robuste fēnix 7 Sapphire Solar GPS-multisportsklokken. Den ripebestandige Power Sapphire™- linsen for solcellelading bruker solens energi til å forlenge batteritiden – det gir kraft til avanserte treningsfunksjoner, sportsapper, sensorer for overvåking av helse med mer.

Garmin EPIX

Uansett hvilke mål du har satt deg, epix har det du behøver for å nå dem.
epix leveres med en fantastisk AMOLED-skjerm og velkjente smartfunksjoner.

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse