Vi er stolt forhandler av Garmin.

Garmin sine smarte klokker er robuste med et sofistikert design. Dette er en klokke man kan bruke på jobb med lenke og med et raskt bytte kan man sette på gummirem og løpe hjem. Klokkene har innebygd pulsmåler på baksiden samt mange andre nyttige funksjoner. Trykk inn på produktet for å finne ut mer om akkurat den modellen du liker.

 

Garmin Fenix 6

Det robuste og sofistikerte designet har en skjerm på 1,3 tommer som er 18 % større enn tidligere fēnix-modeller. Den er testet i henhold til militære standarder for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanninntrengning. Tilpass utseendet til livsstilen din med en ramme i rustfritt stål, titan eller belagt med diamantlignende karbon (DLC). Hver Sapphire-utgave har i tillegg et ripebestandig safirglass og førsteklasses materialer.

Garmin MARQ

MARQ Collection er utviklet for de som ønsker livsstilen vi har redefinert gjennom flere tiår med innovativ nyskaping. Denne serien med moderne toolwatches er vår hyllest til alt de oppnår. Prosessen med å lage disse moderne klokkene er unik, med bruk av optisk binding og justering samt testing av vanntrykk, varme, støt og slitasje. Resultatet er en utfordrende materiell utforming som løfter Garmins velkjente omdømme for kvalitet til neste nivå.

Se alle modeller

Garmin remmer

Se alle Garmin Remmer

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse