SOM MEDLEM I KUNDEKLUBBEN ØNSKER VI Å GI DEG EKSTRA FORDELER SOM TAKK FOR AT DU VELGER Å HANDLE HOS OSS

For de av dere som finner ekte glede i klokke- og smykkekunster, er det lite som er viktigere enn å ha en godt utstyrt samling, der du har tilgang til det du trenger for å skape et stilig, vakkert og minneverdig tilbehør til deg selv eller dine kjære. Vi er takknemlige for at du inkluderer klokker og smykker fra Marcussen Ur & Smykker i samlingen din, og vi ønsker å gi noe tilbake til deg som medlem i vår kundeklubb. Tenk på klubben vår som et klokke- og smykkefellesskap der vi deler inspirasjon, nyheter, flotte design, eksklusive tilbud og tips og triks som hjelper deg å finne ekte glede i din entusiasme for klokker og smykker.

Dine Fordeler

I BUTIKK OG PÅ NETT

  • Invitasjon til aktiviteter, events og arrangementer
  • Nyhetsbrev med gode tilbud, nyheter og inspirasjon
  • Trekning av 3000kr hver desember blant kundemedlemmer
  • Poeng for hvert kjøp: 1 kr = 1 poeng
  • Eksklusive tilbud
  • Oversikt over dine digitale kvitteringer

KORT OPPSUMMERING

Eksklusive tilbud

Jo flere poeng du har, desto flere fordeler får du.

Ekslusive og relevante nyhetsbrev på mail

BLI MEDLEM

Hvordan det fungerer

FULL OVERSIKT OVER OPPTJENTE POENG OG FORDELER

Hver gang du handler hos Marcussen Ur & Smykker (i butikk og på nett), samler du poeng som vil gi deg en rekke ulike belønninger gjennom året. 1 krone gir 1 poeng. For at det skal være enkelt for deg å holde styr på poengene dine, logg deg inn og gå til «Min side» hvor du finner en oversikt over hvor mange poeng du har samlet, og hvor mange poeng som gjenstår før du mottar neste belønning. Enten du handler på farten eller hjemme fra sofaen, så kan du alltids logge deg inn for å se hvor langt du har kommet. Helt enkelt!

BLI MEDLEM

q&a

VANLIGE SPØRSMÅL

Ja. Uavhengig om du handler i en av våre fysiske butikker eller på nett, så vil du motta poeng for ditt kjøp.
Du finner all informasjon tilknyttet ditt medlemskap gjennom å logge inn på «Min side».
Du får din aller første belønning etter at du har samlet minimum 5000 poeng. Hver 5000 poeng tilsvarer 100kr.
Du samler poeng når du handler hos Marcussen Ur & Smykker, enten i butikk eller på nett. For hver krone brukt, samler du 1 poeng. Jo flere poeng du samler, desto flere fordeler får du.
Du finner en oversikt over dine samlede poeng og tilgjengelige fordeler gjennom å logge inn på «Min side» og deretter klikke på fanen som heter «Kundeklubb».
Poeng og fordeler nullstilles etter 1 år. Det vil si at de poengene du har samlet opp vil nullstilles etter det har gått 1 år. Det er ingen begrensning på oppsamlet poeng.
Når du melder deg inn i kundeklubben, så får du beskjed om å gi fra deg ditt telefonnummer. Ditt telefonnummer fungerer som din personlige ID. Det hender at enkelte taster inn feil telefonnummer ved registrering, og da blir det heller ikke mulig for butikkene å søke deg opp. Om du opplever dette problemet, ta kontakt med marcussen.ur@protid.no så hjelper vi deg.
Du kan lese mer om personopplysninger og hvordan vi håndterer disse på siden som omhandler «Personvern». Du finner link til siden på bunnen av nettsiden.