Breitling – the authentic partner of aviation

Breitling ble etablert i 1884 og har vært en spesialist innen tekniske klokker. De har hatt en stor betydning av utviklingen av kronografarmbåndsur. Den dag idag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine klokker, materialer, funksjoner og lignende. De er også en av verdens største urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet. Besøk gjerne Breitling sin hjemmeside.

Avenger

Avenger-serien er motstandsdyktig, pålitelig og utrolig lesbar.

Se alle modeller

Chronomat

Se alle modeller

Navitimer

I mer enn 65 år har Breitling Navitimer vært en av verdens mest elskede mekaniske kronografer. Navitimer-familien introduserer en urmakende legende for en helt ny generasjon. Navitimeren er en ikonisk modell for Breitling.

SuperOcean

SuperOcean serien til Breitling definerer den klassiske dykkeklokken. Den ble produsert av Breitling i 1957 for å utstyre profesjonelle og militære dykkere, men det utviklet seg straks til og ble en populær modell for fritidsdykkere og klokke-entusiaster.

Se alle modeller

Superocean Heritage

Den oppdaterte og oppgraderte Superocean Heritage serien er mer enn 60 år gammel arv av kjente Breitling-dykkeklokker. Med et fornyet design, blander det tidløs estetiske med det nyskapende teknologiske.

Se alle modeller

Premier

På 1940-tallet ble den originale Premier-serien lansert, klokker som er dedikert til hverdagens eleganse. Nå introduserer den nye Premier-kolleksjonen modeller med eleganse som er verdig sitt historiske navn og kvalitet, ytelse og design som er et rent Breitling-DNA.

Se alle modeller

Top Time

Professional

Se alle modeller

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse