Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Personpplysningene vi samler inn er navn, adresse, epost og telefonnummer. Hvis du vil slette kontoen din kan du kontakte oss på e-post marcussen.ur@protid.no eller telefon +47 37 02 11 14

Hva gjør vi med informasjonen?

Vi bruker personopplysningene primært til ordrebehandling. Vi bruker de også til markedsføring hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev eller samtykket til nettsideanalyse.

Lovlighet av behandlingen

All behandling av personopplysninger utføres i samsvar med lovgivningen og for å oppfylle kontraktsmessige forpliktelser.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Når du besøker protidmarcussen-210607.mystagingwebsite.com bruker vi Google Tag Mangager, Google Analytics, Instagram og Facebook for å analysere din bruk av nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettbutikken.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Det vil si at hvis IP-adressen består av numrene 183.256.134.67, brukes bare 183.256.134.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre våre tjenester.

Hvor, hvorfor og hvor lenge lagres informasjonen?

Personopplysninger knyttet til ordre lagres i henhold til bokføringsloven. Opplysningene lagres digitalt hos vår serverleverandør, nettsideleverandør og markedsføringsbyrå, og i papirformat i våre lokaler. Opplysninger lagret i Google Analytics slettes etter 26 måneder etter siste besøk. Nyhetsbrevinformasjon lagres hos Mailchimp. Din informasjon lagret i forbindelse med nyhetsbrev og brukerkontoer på nettsiden lagres frem til du selv sletter kontoen eller du melder deg av nyhetsbrevet. Vi viser til våre underleverandørers personvernerklæring for behandlingen av personopplysninger:

Underleverandører som behandler personopplysninger:

Driv Digital AS
drivdigital.no
post@drivdigital.no
Driv Digital er vår nettsideleverandør og bruker opplysningene til å gjøre vedlikehold og utbedring av feil på nettsiden.
drivdigital.no/personvern

Bring og Posten
bring.no/
Bring og Posten bruker opplysningene til transport av ordrene vi sender ut.
bring.no/privacy-policy

Klarna
klarna.com/no/
Klarna er betalingstjenesten vi bruker på nettsiden.
klarna.com/no/personvern/

Mailchimp
mailchimp.com/
Mailchimp er tjenesten vi bruker til å samle inn e-poster og sende ut nyhetsbrev og tilbud.
mailchimp.com/legal/

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy på nettsiden og samler inn data til analyse av besøkstrafikk.
policies.google.com/privacy?hl=no

Dine rettigheter

Du har rett til:

  • innsyn i opplysningene som er lagret om deg
  • å gjøre endringer i dine opplysninger
  • å få slettet dine opplysninger
  • at vi slutter å behandle dine opplysninger

For slike henvendelser vennligst ta kontakt med oss på e-post marcussen.ur@protid.no, eller på telefon +47 37 02 11 14.

For å klage på behandlingen av dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss eller klage direkte til Datatilsynet. Les mer om hvordan du kan klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår e-handelsplattform er bygget på WordPress og Woocommerce. Denne er levert av OWUP AS og all data er lagret på Pressable sine servere.

Slett deg fra nettsiden

Har du opprettet en konto hos oss og ønsker å sletten den, trykk på knappen under. Du må være logget inn for å kunne slette kontoen.