Vi er stolt forhandler av TAG Heuer.

TAG Heuer navnet klinger av presisjon, tradisjon og eksklusivitet. Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger, som for eksempel det første tidtakingssystemet med en nøyaktighet ned til 1/1000 sekund (1966) og verdens første automatic chronograph (1969).

TAG Heuer har vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Dette gjenspeiles blant annet i modellen Monaco V4, som ble lansert i forbindelse med merkets 150-års jubileum i 2010. Denne klokken har et revolusjonerende urverk med flere patenterte nyvinninger, og er et godt eksempel på TAG Heuers ønske om å alltid drive utviklingen videre.

Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer. Den ledende posisjonen befestes av knallharde kvalitetskrav, og ingen andre produsenter utsetter klokkene sine for like mange og harde tester før de sendes ut på markedet.

Aquaracer

TAG Heuer Aquaracer – inspirert av vannsport – Aquaracer-serien er inspirert av profesjonell vannsport, har en elegant utførelse og stilig design. Dette er sporty og robuste klokker som egner seg til sport og friluft, men som også går like lekkert til dress eller kjole. .

Se alle modeller

Autavia

TAG Heuer Autavia – cockpit-inspirerte modeller – Autavias historie går tilbake til 30-tallet. Mellom 1933 og 1957 var Autavia et dashbord-instrument som ble benyttet i både fly og biler, og navnet er en kombinasjon av automobile og aviation. Selv om produksjonen stoppet i 1957, ble navnet videreført til en armbånds-kronograf som ble lansert i 1962. Denne var rettet mot racing, og hadde fokus på et tøft design med god lesbarhet under krevende forhold. Autavia ble en umiddelbar suksess både blant profesjonelle sjåfører og soldater, og ble produsert helt frem til 1985.

Carerra

TAG Heuer Carrera – den klassiske og moderne sportsklokken inspirert av motorsport – Jack Heuer lanserte Carrera-klokken i 1963 som en hyllest til det kjente Carrera Panamericana-billøpet som ble ansett som det farligste i verden. Klokken brøt tradisjonelle regler ved at den var den første kronografen spesielt utviklet for profesjonelle sjåfører. Designet var enkelt, elegant og med en tydelig og lesbar skive. Helt siden den gang, har TAG Heuer blandet mote og funksjonalitet og gått sine egne veier i utviklingen.  

Kronograf-funksjonen er ekstremt viktig i motorsport. Hvert lille mikrosekund er kritisk i denne høyrisikosporten. Edouard Heuer lanserte sin første Heuer kronograf i 1882, og registrerte patentet for oscillating pinion i 1887. Oscillating pinion starter og stopper kronografen uavhengig av resten av verket, og dette var således en stor milepæl og bragd i urmakerindustrien. Patentet gjorde Heuer-navnet synonymt med kronograf.

Se alle modeller

Formula 1

Formula 1-serien ble utviklet med bakgrunn i TAG Heuers lange historie innen motorsport. Serien ble lansert i 1986, året etter at TAG Heuer hadde inngått samarbeid med Formel 1-teamet McLaren. Samarbeidet mellom TAG Heuer og McLaren er historiens lengste samarbeid mellom et lag og en tidtaker. Formula 1-klokkene ble jevnlig testet av sjåførene.

Formula 1-serien er den mest prisgunstige av TAG Heuers kolleksjon. Den byr på mange tøffe klokker som er en ideell gave til blant annet konfirmanter. Klokkene har en eksepsjonell kvalitet og design, og passer til enhver anledning.

Se alle modeller

Monaco

TAG Heuer Monaco – merkets DNA – Monaco ble lansert i 1969, og var da en av tre kolleksjoner som var utstyrt med Heuers nye, selvtrekkende kronografverk, kalt Calibre 11. Det spesielle med Monaco var den firkantede kassen, og modellen er verdens første automatiske firkantete (og vanntette) kronograf.

Klokken ble legendarisk etter at Steve McQueen hadde den på armen i den klassiske racerfilmen «Le Mans» i 1971, og har siden vært en av TAG Heuers mest ikoniske modeller. Med sin vintage look er den et symbol på maskulin eleganse og prestisje.

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse