Vi er stolt forhandler av Certina.

DS Action

Disse maritime modellene er vanntette opp til minst 20 bar – og er derfor det perfekte utstyr for ethvert eventyr. Med høy teknologi, høyt motstandsnivå og mange raffinerte detaljer, samler de Certinas velprøvde presisjon med vannelementet. Takket være det stilige designet kutter de en fin figur – enten du er på stranden eller ved konferansebordet. Disse ekstremt pålitelige klokkene er klare for ethvert eventyr som kan komme deres vei.

DS PH200M

Certina er et merke med 130 års historie. Den pleier arven sin med stolthet og fortsetter å hente inspirasjon fra den, igjen og igjen. Som et resultat presenterer merkevarens produktdesignere i Heritage-området umiskjennelige modeller som fremkaller og hyller de viktigste klokkene fra Certinas historie.
Disse klokkene forbinder ånden fra tidligere tider med dagens teknologi. De representerer tidløse klassikere innen sveitsisk urmakeri, et kunstfolk over hele verden som stoler på for presisjon og pålitelighet.

DS 1

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse