Vi er stolt forhandler av Baume & Mercier, det 7. eldste sveitsiske klokkemerket.

Baume & Mercier ble grunnlagt i 1830 i den lille sveitsiske landsbyen Les Brenets av Louis Victor og Pierre-Joseph-Celestin Baume. Urene er klassiske, stilrene og elegante – og passer gjerne for hun eller han som vil ha noe ikke alle andre har.

Baume & Mercier, det syvende eldste sveitsiske klokkemerke lanserer nå den revolusjonerende nyheten Clifton Baumatic.

Clifton Baumatic

Klokkeserien har merkets første in-house urverk med imponerende egenskaper som: 5 dagers gangreserve, antimagnetsime opp til 1500 Gauss, COSC-sertifisert nøyaktighet og anbefalt serviceintervall på mer enn 5 år. Alt dette er pakket inn i et meget pent og elegant ur, som kommer i fem forskjellige modeller.

Hampton

Se alle modeller

Classima

Kombinasjonen av lang historie og tidløs design, gjør Classima kolleksjonen fra Baume & Mercier til et utmerket valg for den stilsikre kvinne og mann. Klokkene er trofaste til sin opprinnelse med klassisk, diskret eleganse. Klokkene har en rekke forskjellige skiver, inkludert noen med det ikoniske guilloché-mønsteret, og kombinerer diskré perfeksjon med urteknisk kvalitet. Classima er den perfekte klokke for de som setter pris på en tidløs klokke med elegant og subtilt design.

Se alle modeller

Clifton

Clifton kolleksjonen fra Baume & Mercier er både moderne og ikonisk, og ærer den sveitsiske urmakertradisjonen. Drevet av blant annet det revolusjonerende Baumautic-urverket som er kjent for sin kvalitet og innovasjon, viser denne kolleksjonen Baume & Merciers forpliktelse til sin stolte historie.

Kolleksjonen har et utmerket utvalg av modeller, fra de diskré og elegante Clifton Baumatic til de kule og sporty Clifton Club. Clifton kolleksjonen appellerer til kravstore kunder som ønsker å skaffe seg en klassisk, men samtidig moderne klokke.

-34%
Se alle modeller

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Kontakt oss veibeskrivelse