Seiko

Seiko  er en japansk Urprodusent, som har vært med å forme markedet for  klokker siden virksomheten ble grunnlagt i 1881. Seiko er et anerkjent  merke verden over og produserer klokker av beste kvalitet, i tidløst og  elegant design. De vektlegger i tillegg presisjon og pålitelighet i stor  grad, noe som tydelig kan sees ved de mange forskjellige teknologiske  egenskaper – blant annet kinetiske urene og Spring drive teknologien.  Merket har et mål om å alltid være et skritt foran alle andre, og oppnår  dette ved å alltid tilstrebe en innovativ utvikling av produktene, samt  sørge for at den gode kvaliteten opprettholdes. Seiko har et bredt  utvalg av klassiske klokker, og sørger for at kvaliteten og design står i  fokus.


Seiko 5

over 50 år har Seiko 5 Sports levert jevnlig høye nivåer av pålitelighet, holdbarhet, ytelse og verdi som har kjærlighet av mekaniske klokker over hele verden. I dag, med etableringen av et nytt design og en bred ny kolleksjon, blir denne høyt elskede klokken gjenfødt. Velkommen til den nye Seiko 5 Sports, en kolleksjon med alle de samme verdiene, men et friskt nytt utseende.


Prospex

Seiko Prospex utfordrer alle grenser, med en samling av ur for sportselskere og eventyrsøkere, enten i vannet, på himmelen eller på land. Siden lanseringen av Japans første dykkerklokke i 1965, har Seikos innovative teknologi endret globale standarder. Vi streber kontinuerlig for å bringe stadig større pålitelighet og sikkerhet til både profesjonelle og fritidsdykkere.


Presage

Presage kombinerer en japansk estetisk sans med tradisjonelt håndverk og Seikos urkunskap i en original samling som tilbyr japansk skjønnhet, kvalitet og langvarig ytelse.


Premier

Premier-kolleksjonen tilbyr eleganse i dressur for både menn og kvinner. Klassiske og moderne design kombineres i harmoni med Seikos innovative teknologi for å lage en serie av ur som er fantastiske.