Vi er stolt forhandler av Omega.

Omega er en av verdens mest kjente merkevare, de ble etablert i 1903, og de har røtter helt tilbake til 1848, da Louis Brandt laget lommeur i La Chaux-de fonds i sveits. Omega har gjennom hele sin lange historie satset på innovative tekniske løsninger med et sterkt fokus på perfekt presisjon.

Sveitsiske Omega har levert urverk for tidfesting av utrolige begivenheter, både under vann og i verdensrommet. Med kontinuerlig fokus på prestasjon og design har Omega etablert seg som et verdensledende klokkemerke.. Derfor ble Omega NASAs naturlige førstevalg, og da Buzz Aldrin landet på månen i 1969 hadde han en Omega på håndleddet. Omega har også vært den offisielle tidtakeren av de olympiske leker siden 1932.

Speedmaster

Omega Speedmaster er den mest ikoniske modellen fra Omega, mest av Omega Speedmaster Moonwatch.

Se alle modeller

Seamaster Diver 300

Omega Seamaster Diver 300 er en serie som har fokus på et sporty utseende med fokus kvalitet. Modellen er bygget opp for robust livstil både til havet og til lands.

Se alle modeller

Seamaster Planet Ocean

OMEGAs rike arv fra havutforskning, kjører disse elegante nye modellene dypt med moderne design, kreative berøringer og Master Chronometer-bevegelser. Denne modellen er 600 M vanntett.

Se alle modeller

Seamaster Aqua Terra

Ren, enkel og balansert. Alle modeller har gjennomgått en stilig makeover og som Master Chronometers er de helt uimotståelige..

Se alle modeller

Constellation

Omega Constellation har et enkelt og vakkert design. Constellation serien er kjent for sine berømte Griffies, eller klør og vakre tallskiver. Elegant serie med et nydelig design.

Se alle modeller

De Ville

Hver av OMEGAs elegante De Ville-klokker er preget av en unik og klassisk design.

Se alle modeller

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse