Vi er stolt forhandler av Afrodite by MG.

Afrodite er et skandinavisk smykkemerke skapt i Oslo og produsert i Italia. Afrodite har i alle ledd av den kreative prosessen hentet inspirasjon fra kunsthistorie, gresk mytologi og fremfor alt prøver å forene de tilknyttede egenskapene til gudinnen Afrodite; kjærlighet, skjønnhet, mystikk og lidenskap i unike smykker. Hvert smykke er laget med ideene om en enhet mellom skandinavisk design og den estetiske dybden i den greske historien.

Materialene som har blitt brukt i den første kolleksjonen er håndskåret perlemor, gull (sølv forgylt) og perler.

Den greske gudinnen Afrodite har blitt beskrevet som datteren til Zeus og Dione, eller som gudinnen født ut av havet- perlene representerer derfor hennes opprinnelse, gullet er en assosiasjon til hennes guddommelighet og den utskårne skulpturelle bysten i perlemor er en hyllest til de mange vakre skulpturer laget av gudinnen.

Hele kolleksjonen har blitt produsert i Italia hvor kamene har blitt håndskåret i Napoli, og smykkene satt sammen i Alexandria Piemonte- Italia’s prisgitte region for sitt eksepsjonelle håndverk.

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse