Vi er stolt forhandler av Van Bergen.

Van Bergen er norsk design og håndverk av ypperste klasse. De lager smykker for den norske kvinne som er opptatt av design, kreativitet og kvalitet.

Van Bergen skal simpelthen være en naturlig del av deg og din skjønnhet. Smykkene fremmer din personlige utstrålning, og skal samtidig være brukervennlig og funksjonelt. Hos Van Bergen Design jobber noen av landets fremste smykkedesignere, juvelfattere og gullsmeder med høyt faglig nivå. Kolleksjonen består av eksklusive smykker i gull og sølv, besatt med diamanter og andre edelstener.

Van Bergen er spesielt kjent for sine kreative og vakre smykkelåser med tilhørende kjeder, og hver serie har et tema. Tilbehør finnes i form av ørepynt, armbånd og ringer. Låsene kan kombineres med alle våre kjeder i sølv, gull, stål, sten, perler eller gummi. Sett sammen lange eller korte kjeder i forskjellige materialer og skap spennende kombinasjoner til forskjellig bruk.

Finn noe som passer for deg:

se hele kolleksjonen

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse