Vi er stolt forhandler av Dulong.

Dulong smykker har siden 2005 laget samlinger av øredobber, armbånd, ringer, halskjeder og anheng av de fineste materialene som 18k gull, perler og diamanter. Smykkeselskapet er startet i et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong som er gullsmed og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist. Dulong er idag et av de mest ekslusive smykkemerkene i Danmark med fokus på kompromissløs håndverk. Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor lidenskap for tidløse smykker og fra begynnelsen ønsket å lage smykker til den moderne, uavhengige, mote og kvalitetsbevisste kvinne. Balansen mellom smykkens klassiske, rå og glamorøse karakter appellerer til den stilige kvinnen som ønsker å skille seg ut fra mengden, og som ikke går på kompromiss med kvalitet eller eksklusivitet

Utforsk hele Dulong kolleksjonen

Finn noe som passer for deg:

Aura

Aura-kolleksjonen er inspirert av naturens organiske former og bevegelser: brisen, fuglenes vinger og bladene i vinden. Legg Aura-smykkene med andre smykker fra samlingen for et personlig utseende eller bland det med Dulong-smykker fra andre samlinger.

Luna

En fusjon av stjernestøv og himmelhvelv. Luna er inspirert av den forlokkende nattehimmelen og dens hovedaktører; månen og stjernene. Samlingen består av glamorøse øreringer med vakre perler eller diamanter og et vakkert halskjede med eller uten diamanter. Samlingen inneholder også vakre øreringer som kan bæres alene for et elegant utseende eller med anheng for et mer glamorøst utseende. Velg mellom våre mange forskjellige anheng for å lage ditt eget personlige uttrykk.

Esme

Esme er en klassisk samling av diskrete og enkle smykker som aldri går av moten. Kolleksjonen består av armbånd og øreringer, og er preget av sin klassiske overflate, som gir den veldig rå og glamorøse overflaten som er karakteristisk for Dulong Fine Jewelry. Kolleksjonen er tilgjengelig både med og uten glitrende diamanter. De vakre øreringene kan bæres alene for et elegant utseende eller med anheng for et mer glamorøst utseende. Velg mellom våre mange forskjellige anheng for å lage ditt eget personlige uttrykk.

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse