Vi er stolt forhandler av Oris.

Over 100 år har Oris laget klokker i Sveits. Klokkene til Oris er mekaniske og er merket ut av deres særegne design, så vel som den røde rotoren, symbolet på Oris mechanicals. Oris klokker er også populære, som kjendiser fra Formula One, dykking, jazz og luftfartskø for å ha på seg og støtte våre unike prosjekter.

Aquis

Aquis-kolleksjonen av dykkerklokker tilbyr funksjonalitet i den virkelige verden i en nyskapende pakke, gjennom en kombinasjon av ansett design, høy ytelses materialer og tilpassede funksjoner.

Se alle modeller

Divers 65

Diverse Sixty Five ser tilbake på Oris første dykkerklokker, spesielt en ikonisk 1965-modell. Under sin vintage estetikk, er de nye brikkene konstruert ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker.

Big Crown ProPilot

Big Crown ProPilot tilbyr funksjonsbasert design på sitt mest vellykkede. Samlingen er full av banebrytende klokker, rettet mot piloter som verdsetter ProPilots cockpit-klare funksjonalitet og estetikk.

Er det en spesiell modell du ser etter, så er det bare å kontakte oss på mail, telefon eller kom innom vår butikk i Arendal.

Se alle modeller Kontakt oss veibeskrivelse