MAURICE LACROIX AIKON #TIDE

DET ER HVA ER DRÅPE GJØR

Forbered deg på bli blendet! Maurice Lacroix presenterer Aikon i et lyst, funky utvalg av klokker, som tilbys i en rekke iøynefallende farger. AIKON #Tide er laget for å bli lagt merke til. Og det beste av alt, AIKON #Tide er med på gjøre havene litt renere, takket være revolusjonerende teknologi som omgjør plastavfall til sveitsiske kvalitetsklokker. AIKON #Tide er kul med god samvittighet, og vil chille i nærheten av deg veldig snart.

EN EKTE AIKON

Maurice Lacroix lanserte AIKON første gang i 2016, en modell som siden har hatt utrolig suksess. DNA-et til AIKON viser seg i modellens nøyaktige tidtaking, dens imponerende lesbarhet og utsøkte komfort. Og til felles med alle Maurice Lacroix-produkter, leverer AIKON høy verdi for pengene.

Aikon #Tide Spesifikasjoner

Utover de livlige fargetonene og urkassen, er tall-skiven utsmykket med et Vague du Jura -motiv, en stilig referanse til havet. Kassen måler 40 mm i diameter og har ett flatt safirglass, noe som øker lesbarheten. For en ekstra følelse av glamour, er flere modeller også tilgjengelige med diamant-besatte indekser. AIKON #tide er utstyrt med en skru-krone sammen med en skrudd baklokk, detaljer som bidrar til klokkens imponerende vanntetthet på 100m. Modellen er også utstyrt med Easy Strap Exchange -systemet, som lar brukeren bytte remmer uten behov for verktøy. Senere, i 2022, har Maurice Lacroix til hensikt å avduke enda en versjon av AIKON #tide utstyrt med en lenke laget av, ja du gjettet riktig, kompositt-materiale!

Hjertet til AIKON #tide er et kvartsverk som leverer bekvemmelighet og presisjon. Som du forventer av en sveitsisk klokke, er AIKON #tide et kvalitetsprodukt, støttet av 5-års garanti. Det er tross alt en AIKON.

#TIDE X MAURICE LACROIX – REVOLUSJONÆR TEKNOLOGI

Maurice Lacroix, har i samarbeid med #tide, spesialist i resirkulering av plastavfall fra havbunnen, spilt en nøkkelrollei å bidra til renere hav. Det sveitsiske klokkemerket har inngått et banebrytende, langsiktig samarbeid med #tide for å samle inn plastflasker fra havet rundt ulike øyer i Thailand samt Indonesia og Filippinene.

Maurice Lacroix har forpliktet seg til å redde 10 millioner plastflasker fra å forurense havene. Dette innebærer å gi betydelig økonomisk støttte. Maurice Lacroix vil faktisk sponse plastinnsamlingsaktiviteter, betale for longtailbåter og lagerhus, finansiere utdanningsprogrammer og finansiere ulike typer utstyr.

Disse flaskene blir sortert, strimlet, vasket og komprimert på oppsamlingsstedet og deretter transportert til #tide i Sveits. Ved #tide blir strimmlene sammensatt til mindre granuler og deretter kombinert med en ikke avslørt formel, som kulminerer i dannelsen av resirkulert plast som til slutt brukes til å lage mange vakre, fargerike AIKON #tide-klokker.

Maurice Lacroix har frembrakt AIKON #tide for en ny generasjon som verdsetter bærekraft, rimelig og, selvfølgelig, en særegen stil.

BESTILL AIKON #TIDE