fbpx

Kronaby

Det Malmø-baserte klokkemerket Kronaby kombinerer verdensledende teknologi med stilren skandinavisk design. Kronaby sin kolleksjon kommer i 4 modeller som kombinerer tradisjonelt urmakeri og med en moderne livsstil.

Samtlige Kronaby-klokker har det revulosjonerende tilkoblete urverket, Kronaby Connected Movement, som er utviklet av Kronaby. Det gir unike tekniske muligheter til å oppdatere klokken med nye funksjoner via en meget intuitiv og brukervennlig app. Dette gjør at Kronaby klokken ser ut som et vanlig stilrent herre- eller dameur, men under overflaten skjuler det seg teknologi og funksjoner som styres fra appen man laster ned på sin telefon.

Kort fortalt betyr det at du som bruker selv bestemmer hvilke funksjoner du ønsker at din Kronaby skal utføre, for eksempel vibrasjon når du får meldinger, samtaler eller mail fra viktige kontakter eller å bytte sang på Spotify. Felles for funksjonene er at de alle fører til at du sjekker mobil, ipad eller lap-topen sjeldnere. Samtidig behøver klokkene ingen ladning og samtlige modeller har ur-teknisk kvalitet med stålkasse, safirglass, 10 atm vanntett og 2 års batteritid.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.